badrumsrenovering & golvrenovering i växjö

Behöver ditt golv renoveras eller vill du göra något nytt med badrummet? Börja planera din badrumsrenovering redan idag! Med oss på RM Golv hittar du en unik design till just ditt hem. Vi utför både badrumsrenovering, golvrenovering och  golvslipning i hela Växjö och närliggande orter i Kronobergs län såsom Alvesta, Moheda, Ingelstad, Ljungby och Tingsryd.

nytt parkettgolv

Golvläggning

Behöver den nyköpta sommarstugan byta golv eller är det hemma som golven börjar bli slitna? Miljön du befinner dig i och spenderar dina dagar i är viktig att värna om. Golvläggning är ett enkelt och effektivt sätt att förvandla ditt boende från grunden och lyfta helhetsintrycket. Vi lägger både trägolv, linoleumgolv, plastmattor och andra typer av golv. Vi arbetar effektivt och leverar alltid hög kvalitet på samtliga arbeten. Att vända sig till en specialist när det gäller golvläggning är en investering då du säkerställer att arbetet utförs korrekt.

stilrent ljust badrum i marmor med svart komod

Badrumsrenovering

Funderar du på att bygga nytt badrum? Lyft helhetsintrycket i hemmet och förvandla badrummet till det du har drömt om. Med över 20 års erfarenhet av att renovera badrum kan du känna dig i trygga händer hos oss. Vi arbetar kundanpassat och är lyhörda på att uppfylla dina badrumsdrömmar. Vi hjälper dig genom hela processen. Från start - med designideér och val av material, kommoder och smarta lösningar till färdigställt badrum. Vi ser fram emot att skapa dina drömmars badrum!

nyslipat trägolv

Golvslipning

Återskapa lystern och bevara golvens kvalitet med hjälp av golvslipning. Att slipa golv handlar inte bara om att det skapa en vacker yta, golvet mår dessutom bra av att slipas. Ytbehandlingen som görs ökar golvets tålighet och förhindrar fukt från att tränga in och på så sätt förstöra lamellerna. Låt oss som är proffs på golvslipning slipa ditt golv och förlänga dess livslängd.